Fysiotherapie van Balkum - Fysiotherapie en stressregulatie

Welkom bij Fysiotherapie van Balkum, 
Praktijk voor Fysiotherapie en Stressregulatie
 
Fysiotherapie van Balkum is per 1 november 2017 verhuisd vanuit Overveen naar de Zijlweg 142 M in Haarlem. Ik deel de praktijkruimte nu met Olivier Termijtelen. Dat is de bel helemaal linksonder, u kunt dan in de wachtruimte beneden plaats nemen tot ik u kom halen.
 
In mijn praktijk kunt u terecht voor alle algemene fysiotherapeutische verrichtingen. Fysiotherapie is een vorm van paramedische zorg, die zich richt op het bewegend functioneren. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon omdat het lichaam overbelast is geraakt, ik onderzoek u, inventariseer uw klachten en zoek samen met u naar behandelingsmogelijkheden.
Fysiotherapie van Balkum is direct toegankelijk. U heeft geen verwijsbrief nodig van de huisarts. 
 
Daarnaast is Fysiotherapie van Balkum gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met diverse spannings- en stressgerelateerde klachten.
Wilt u een afspraak maken of meer informatie? 
06-29594573
 
Gemakkelijk bereikbaar:
Voor de deur is het betaald parkeren met parkeermeters. Maar als u dóór de slagbomen rijdt van het terrein van de Albert Heijn vlakbij kunt U anderhalf uur gratis parkeren.

 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.